ما با یک مرور مختصر از چیستی خرما شروع می کنیم و سپس در مورد خواص و فواید آن برای سلامتی و همچنین مواد مغذی خاصی که در آنها وجود دارد بحث خواهیم کرد. خرما (Phoenix dactylifera) میوه ای خوراکی است که روی درختان خرما رشد می کند. بومی مناطق گرم و خشک جهان مانند خاورمیانه و شمال آفریقا است.

 

آنها منبعی شیرین، جویدنی و غنی از مواد مغذی از جمله فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. خواص و فواید برای سلامتی: خرما به دلیل داشتن قند بالا (حدود 70 درصد) منبع عالی انرژی است و حاوی مقدار متوسطی است. مقدار پروتئین (حدود 4٪). آنها همچنین طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری مانند آهن، کلسیم، پتاسیم، ویتامین B6، اسید فولیک و منیزیم را فراهم می‌کنند. خرما منبع عالی فیبر است، با یک خرما حدود 3 گرم فیبر در هر میوه (حدود 10 درصد از میوه) مصرف روزانه توصیه شده برای بزرگسالان). این محتوای فیبر بالا با ترویج منظم، جلوگیری از یبوست و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

 

علاوه بر این، خرما سرشار از پلی فنول ها، فلاونوئیدها و سایر آنتی اکسیدان ها است که می تواند به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو، التهاب و بیماری های مزمن کمک کند. مانند بیماری قلبی، دیابت و انواع خاصی از سرطان. ارزش غذایی خرما: یک عدد خرما (100 گرم) مواد مغذی زیر را فراهم می کند: (%DV) * کالری 67 کیلو کالری * کربوهیدرات 15.3 گرم * شکر 14.4 گرم * پروتئین 2.9 گرم * چربی 1.2 گرم *آهن 0.8 میلی گرم * کلسیم 14 میلی گرم * پتاسیم 196 میلی گرم * ویتامین B6 0.3 میلی گرم * فولیک اسید 15 میلی گرم * منیزیم 7 میلی گرم خرما همچنین منبع خوبی از سایر ویتامین ها و مواد معدنی ضروری از جمله ویتامین C، پتاسیم، و منگنز است. میوه ای مغذی است که فواید متعددی برای سلامتی ما دارد. آنها منبع عالی انرژی، فیبر و مواد مغذی ضروری مانند آهن، کلسیم و آنتی اکسیدان ها هستند. علاوه بر این، محتوای پلی فنل بالای آنها می تواند به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک کند. بنابراین، مصرف متعادل خرما به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل ممکن است فواید سلامتی زیادی داشته باشد.